Ny webshop til MatmedLassen fra Løvens Hule

Om MatmedLassen

Personen bag MatmedLassen er Viktor Lassen, der skriver matematikbøger, underviser i matematik på TikTok og meget mere. Kort sagt, så gør MatmedLassen det nemmere for alle at forstå matematik. MatmedLassen har du måske hørt før – Viktor deltog nemlig i Løvens Hule, hvor han pitchede sin forretning til løverne.

"Hurtig, og super god service over all. Har siddet tæt sammen med programmøren og designet min hjemmeside, så den matcher mine præcise behov. Mega fedt samarbejde!"

Viktor Lassen

Ejer af MatmedLassen

Ønsket

Vores kære kunde havde en webshop i forvejen, men ønsket var at få en skræddersyet webshop bygget fra bunden i Shopify. Formålet med en skræddersyet webshop er at få præcis den webshop, man ønsker sig, som har de rigtige elementer de rigtige steder, så brugeroplevelsen er i top. Fordelen ved en skræddersyet webshop er også, at man har frie tøjler, og derfor kan man gøre oplevelsen og shoppen meget personlig.

Løsning

I en tæt dialog og flere opfølgninger med MatmedLassen, blev der designet og udviklet en skræddersyet webshop i Shopify, som blev resultatet af vores professionelle vurderinger samt Viktors ønsker.

Man kan se resultatet ved at besøge webshoppen på www.matmedlassen.dk 

Flere case studies

KONTAKT OS

Er du klar til at forbedre din digitale tilstedeværelse?

Hos OkayScale arbejder vi tæt sammen med dig for at opnå dine mål og ønsker. Vi har en bred erfaring og dyb viden, så du kan få en optimal, skræddersyet løsning. Gør kaffen klar og tag en snak med os!