Omdanner visioner til virkelighed

Hos OkayScale blander vi innovative markedsføringsstrategier og hjemmesideløsninger med avanceret analyse. Med over 125 succesfulde projekter på verdensplan er vores ekspertise at skabe kampagner og webshops/hjemmesider, der ikke kun er effektive, men også kreativt inspirerende.

30+ samarbejdspartnere.

Baseret på tillid. Fokuseret på resultater.

Mission

Vi er et dynamisk og passioneret marketingbureau baseret i Esbjerg. Vores mission er at revolutionere marketinglandskabet, ikke kun ved at sætte vores præg, men ved at efterlade et varigt indtryk. Vi tror på et tæt samarbejde med vores kunder, hvor strategisk tænkning, skarp analyse og kreativ innovation går hånd i hånd for at opnå dine specifikke mål.

Vision

I hjertet af vores tilgang ligger vores dybe engagement over for vores kunder. Vores rejse begyndte ud fra en simpel, men kraftfuld tro, vi har: Alt for mange bureauer fokuserer mere på at maksimere deres egen profit end på at tjene de unikke behov hos hver enkelt kunde, som er nøglen til et sundt samarbejde. Derfor vælger vi at arbejde med et begrænset antal kunder ad gangen. Det betyder, at vi kan investere den tid og opmærksomhed i dit projekt, som du fortjener. Vi tror på værdien af tæt samarbejde, og for os er du ikke bare en kunde – du er en partner.

0 +
Års erfaring
0 M+
Genereret salg
0 %
Kundetilfredshed

Din digitale vækstpartner - sammen skaber vi muligheder.

Digitale Marvels: Vores superkraft er din succes.

Adis Zdero

CEO & Co-Founder, Digital Marketing Specialist

Silas

CEO & Co-Founder, UI/UX Designer og Webudvikler

Vi er et ungt, men erfarent team. Vi har flere års erfaring inden for vores specialeområder fra både tidligere projekter og fuldtidsstillinger. Vores erfaring og uddannelsesmæssige baggrund med en professionsbachelor i e-handel, giver os et solidt fundament for vores arbejde. Vi drives af en brændende passion for det, vi gør, og vi holder konstant fingeren på pulsen af de seneste trends for at sikre, at du altid er på forkant i en digital verden, hvor landskabet konstant ændrer sig.

Hvorfor os? Fordi vi prioriterer dig.

Vi prioriterer vores partners ønske om at digitalisere sin forretning eller skabe en bedre digital tilstedeværelse – derfor har vi ikke lange bindingsperioder, så du kan afprøve det hele med ro i maven. Vi bestræber os på at nå dine mål – er du glad, er vi glade.

Vi vil meget gerne høre om dine udfordringer og mål.

Kontakt os for en uforpligtende dialog, hvor vi kan diskutere dine udfordringer og ønsker og afgøre, om vi er det perfekte match for dig. Vi ser frem til at samarbejde med dig!

Hvad vores partnere værdsætter ved os

OkayScale er en digital partner, der opbygger relationer baseret på tillid, kommunikation, gennemsigtighed og resultater.

Ingen lange bindinger

Vi oplever, at virksomheder bliver bundet i flere år - ikke ved os.

Gennemsigtighed

100% ærlig og involverer partnere i hvert trin, hvilket skaber en forståelse for projektet.

Erfarent team

Et kreativt og innovativt team der tænker ud af boksen.

Her er nogle af vores partnere

Er du klar til at forbedre din digitale tilstedeværelse?

Vi hjælper din virksomhed med at nå sit vækstpotentiale. Kontakt os for en uforpligtende dialog.