Email Marketing

Email markering er den mest effektive investering inden for marketing – fordi man arbejder med en interesseret målgruppe.

Tilpasset kommunikation med dine leads og kunder

Med email marketing udsender du relevant, personligt indhold til hver enkelt bruger.

Vi udvider dine muligheder for at engagere og konvertere dit publikum gennem vores skræddersyede email marketing-løsninger. Forståelsen af kraften bag personlig kommunikation har drevet os til at udvikle strategier, der ikke bare når ud, men også resonerer med dit publikum på en dybere plan.

Med vores velafprøvede metoder i email marketing, kan vi hjælpe dig med at opbygge meningsfulde relationer med dine kunder. Ligegyldigt om målet er at øge brandbevidstheden, fremme engagement eller drive salg, er vores tilgang designet til at levere målbare resultater.

Vi er din højre hånd

Vores ekspertise og opmærksomhed på detaljer sikrer, at hver kampagne er tilpasset til at møde dine specifikke forretningsmål og øge din ROI.

Automations

Ved at automatisere gentagne opgaver sikrer vi en effektiv kommunikationsstrøm med dine abonnenter, samtidig med at vi personaliserer brugeroplevelsen.

Kampagner

Fra konceptualisering til udførelse, udvikler vi engagerende og målrettede email kampagner, der fremmer dine mål.

Design

Vi skaber overbevisende, kreativt indhold og visuelle elementer, der fanger din målgruppes opmærksomhed.

Rapportering

Med regelmæssige analyser og detaljerede rapporter af dine email kampagners præstationer, identificerer vi områder til forbedring for løbende at optimere dine strategier.

Din digitale vækstpartner - sammen skaber vi muligheder.

Vi er din go-to email marketing partner

Vi opsætter din email marketing hele vejen rundt – alt fra kampagner, automatisering, personalisering, designs mm.

Vi er et kreativt og innovativt team

Hos OkayScale har vi et kreativt team, der tænker ud af boksen for at gøre dig bemærket blandt mængden. Vi hjælper din virksomhed med en digital transformation, der er innovativ og skalerbar.

0 %
Kundetilfredshed
0 +
Års erfaring

Email Marketing priser

Interagér med dine abonnenter i gennem hele kunderejsen.

Standard

Pro

Hvad vi ellers kan gøre for dig

Ved at udnytte analyser hjælper vi dig med at nå ud, engagere og konvertere gennem skræddersyede og innovative strategier.

Facebook & Instagram Ads

Vi forbedrer din sociale tilstedeværelse gennem datadrevet annoncering på Meta (Facebook & Instagram), og sikrer, at dit indhold er specifikt målrettet mod dit publikum. Uanset om målet er brandbevidsthed, leadgenerering eller direkte salg.

Website/Webshop udvikling og optimering

Vi udvikler en hjemmeside/webshop til dig og dine behov, uanset om fokus er på leads, e-handel eller noget helt andet, kan vi håndtere det for dig.

SEO

Opnå en højere placering på søgemaskiner som Google - optimér din hjemmeside med specifikke søgeord og andre tiltag, som din målgruppe søger på i din branche. Perfekt til organisk vækst!

TikTok annoncering

Med TikTok annoncering kan du nå ud til specifikke målgrupper, som passer til din kundeprofil. TikTok annoncering er en solid platform til at få dit navn ud, interagere med brugere samt konvertere til salg.

Google Ads

Med Google Ads når du ud til din målgruppe via annoncer på hele Googles platform - gælder både Google-søgninger, banner-reklamer og meget mere. Vi udarbejder en strategi efter dine mål - om det er leads, salg eller kendskab til din virksomhed.

Branding

Vi kan lave et nyt logo, som du vil have det. Derudover får du et branding kit, som fortæller dig, hvilke farvekombinationer osv. din virksomhed skal arbejde med.

Video & foto

Vi kan hjælpe dig med at producere video og fotos til annoncer, hjemmesiden mm. i høj kvalitet, så dit brand ikke går på kompromis.

Cases? Se her

Er du klar til at forbedre din digitale tilstedeværelse?

Vi hjælper dit brand med at nå sit vækstpotentiale. Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig.