Video og foto

Vi hjælper dig med at få produceret professionelle videoer og fotos, så du ikke går på kompromis med kvalitet.

Kvalitetscontent der kommunikerer dit budskab klart og tydeligt

Løft dit visuelle indhold med engagerende kvalitetsvideoer og billeder.

I den digitale tid er visuelt indhold konge. Hos OkayScale forstår vi betydningen af at fange og fastholde dit publikums opmærksomhed gennem iøjnefaldende video- og fotomateriale. Vores professionelle video- og fotoproduktion er designet til at fortælle din brands historie, showcase dine produkter eller tjenester og engagere dit publikum på en måde, der driver resultater.

Vi bruger den nyeste teknologi og kreativ tænkning for at skabe indhold, der ikke kun ser godt ud, men som også kommunikerer dit budskab klart og effektivt. Fra idéudvikling til produktion og redigering, er vi dedikerede til at levere indhold af høj kvalitet.

Vi sætter din scene

Med en passion for kreativ video og en indsats for kvalitet, stræber vi os efter at skabe video- og fotoindhold, der ikke bare fortæller din historie, men som også engagerer, informerer og inspirerer dit publikum.

Idégenerering

Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå din vision og mål, hvorefter vi udvikler kreative koncepter, der fortæller din historie.

Video

Fra reklamefilm til sociale medieklip, vi producerer engagerende videoindhold, der fanger og fastholder dit publikums opmærksomhed.

Foto

Vores fotografer skaber professionelle billeder, der fremhæver det bedste ved dit brand, dine produkter eller tjenester - vi har også et fotostudie.

Redigering

Med avanceret redigering og efterbehandling sikrer vi, at det endelige produkt er poleret og klar til at imponere dit publikum.

Din digitale vækstpartner - sammen skaber vi muligheder.

Ikke den store movie-maker? Vi er her for dig.

Om det er videoer eller billeder til hjemmesiden, content, annoncer eller produktbilleder mm. så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi er et kreativt og innovativt team

Hos OkayScale har vi et kreativt team, der tænker ud af boksen for at gøre dig bemærket blandt mængden. Vi hjælper din virksomhed med en digital transformation, der er innovativ og skalerbar.

0 %
Kundetilfredshed
0 +
Års erfaring

Video og foto priser

Skab et godt og varigt indtryk hos dit publikum.

Standard

Pro

Hvad vi ellers kan gøre for dig

Ved at udnytte analyser hjælper vi dig med at nå ud, engagere og konvertere gennem skræddersyede og innovative strategier.

Facebook & Instagram Ads

Vi forbedrer din sociale tilstedeværelse gennem datadrevet annoncering på Meta (Facebook & Instagram), og sikrer, at dit indhold er specifikt målrettet mod dit publikum. Uanset om målet er brandbevidsthed, leadgenerering eller direkte salg.

Website/Webshop udvikling og optimering

Vi udvikler en hjemmeside/webshop til dig og dine behov, uanset om fokus er på leads, e-handel eller noget helt andet, kan vi håndtere det for dig.

SEO

Opnå en højere placering på søgemaskiner som Google - optimér din hjemmeside med specifikke søgeord og andre tiltag, som din målgruppe søger på i din branche. Perfekt til organisk vækst!

TikTok annoncering

Med TikTok annoncering kan du nå ud til specifikke målgrupper, som passer til din kundeprofil. TikTok annoncering er en solid platform til at få dit navn ud, interagere med brugere samt konvertere til salg.

Google Ads

Med Google Ads når du ud til din målgruppe via annoncer på hele Googles platform - gælder både Google-søgninger, banner-reklamer og meget mere. Vi udarbejder en strategi efter dine mål - om det er leads, salg eller kendskab til din virksomhed.

Branding

Vi kan lave et nyt logo, som du vil have det. Derudover får du et branding kit, som fortæller dig, hvilke farvekombinationer osv. din virksomhed skal arbejde med.

Email Marketing

Nå ud til din målgruppe i alle faserne af kunderejsen - med email marketing kan du samle op på dine kunder samt potentielle kunder med automatiske emails og kampagner. Og bare rolig - vi opbygger det hele.

Cases? Se her

Er du klar til at forbedre din digitale tilstedeværelse?

Vi hjælper dit brand med at nå sit vækstpotentiale. Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig.